Termeni si conditii

Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.yashido.ro. De asemenea, accesul pe site se va face sub autoritatea termenilor si conditiilor prezentate in acest document.

Utilizarea site-ului ca vizitator  presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care reies din acestea. Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informatiile despre acestea si despre producator.

Yashido.ro poate aduce in orice moment modificari asupra continutului site-ului, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane.

Prezentul document se completeaza cu dispozitiile prevazute de OUG nr.130/2000, Legea nr.296/2004, Legea nr.677/2001.

Toate materialele postate pe acest site, si site-ul in sine, sunt protejate de drepturi de autor, marci comerciale si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala. Aceste materiale apartin societatii Yashido SRL sau filialelor sale, putand fi folosite cu permisiunea proprietarilor lor, numai in scop non-comercial. Termenul de materiale vizeaza: fotografii, imagini, ilustratii, texte, videoclipuri, clipuri audio, desene, logo-uri, marci comerciale si alte materiale continute in acest site.

Materialele continute in acest site sunt afisate numai pentru scopuri informationale si promotionale.

Descarcarea sau copierea materialelor de pe acest site este permisa numai pentru uz personal, non-comercial. Nu este permisa reproducerea (exceptand uzul personal, non-comercial), publicarea, transmiterea, distribuirea, afisarea, stergerea, adaugarea, modificarea, crearea unor lucrari derivate, vinderea sau participarea la vanzarea oricaror materiale din continutul acestui site, al oricarui software aferent.

Orice alta utilizare a materialelor de pe acest site, inclusiv reproducerea in alte scopuri decat cel personal, non-comercial, modificarea, distribuirea sau republicarea, fara acordul prealabil, in scris, din partea Yashido.ro, este strict interzisa.