Despre Yashido

Yashido este un brand specializat in sisteme de climatizare profesionale pentru spatii comerciale sau rezidentiale.

Prezenta Yashido pe piata numara deja zece ani de succes. Prin produse de inalta calitate si tehnologii avansate Yashido a reusit sa isi cladeasca un nume in domeniul aparatelor de aer conditionat. Ne-am dezvoltat dedicandu-ne excelentei si folosind cele mai bune echipamente.

Aparatele de aer conditionat Yashido se bucura de o reputatie solida, calitate exceptionala si performante deosebite. Investim permanent in inovatie pentru oferi consumatorilor o experienta de prima clasa si produse accesibile. Suntem in masura sa furnizam sisteme de aer conditionat eficiente din punct de vedere energetic pentru toate tipurile de spatii si locuinte.

Misiunea noastra

Ne dorim sa devenim un reper de excelenta prin crearea si promovarea unor produse competitive si durabile. Avem misiunea de a oferi medii confortabile si de a dezvolta sisteme profesionale de aer conditionat pentru a satisface nevoile specifice ale fiecarui client. 

Intentionam sa aducem un plus de valoare prin monitorizarea indeaproape a tendintelor sociale si de mediu. Strategia noastra implica imbunatatiri distincte, durabile si performante. Ne recomanda calitatea produselor comercializate si inalta calificare a specialistilor nostri.

Valorile noastre

Yashido pune accent pe stabilitate, siguranta si profesionalism, oferind cele mai bune rezultate posibile. Standardele inalte, excelenta tehnica, daruirea, seriozitatea si integritatea se reflecta in produsele noastre.

Brandul Yashido inseamna sisteme de climatizare eficiente din punct de vedere energetic, fara impact asupra mediului. Valorile noastre includ calitate, responsabilitate si respect, care se combina perfect si definesc modul in care lucram cu fiecare client.